Vindbaar optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

De populairste zoekmachine is die van Google, ruim 90 procent van de zoekopdrachten wordt gedaan in Google’s zoekmachine. Vindbaar.com richt zich dan ook voornamelijk op Google. De zoekmachine van Google maakt gebruik van twee soorten zoekresultaten, organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten. Bij betaalde zoekresultaten is sponsoring gemoeid en deze is vaak gericht op een korte periode van vindbaarheid. Vindbaar.com richt zich op de organische zoekresultaten. Deze zijn vrij van kosten en zorgen ervoor dat uw website langdurig vindbaar is. De organische zoekresultaten bevinden zich in het midden van de pagina met zoekresultaten.

Blijvend vindbaar

Vindbaar organische zoekresultaten

Websites die eenmaal hoog in de organische zoekresultaten van Google komen, en dus goed vindbaar zijn, zakken niet snel meer. De zoekranking is veel duurzamer en websites blijven daardoor beter vindbaar.

Hierbij maakt Vindbaar.com gebruik van verschillende factoren. Per website wordt gekeken welke factoren extra aandacht verdienen. Heeft u een website die vooral foto´s weergeeft? Dan zijn er andere factoren van belang dan als u een website heeft met vooral tekst. Deze factoren maakt Vindbaar.com voor u inzichtelijk.

Stappenplan Vindbaar.com

Vindbaar.com werkt in een aantal stappen om uw website te optimaliseren. Een van de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie zijn de zoekwoorden. Vindbaar.com werkt samen met u om tot de ideale zoekwoorden te komen.

Daarnaast zorgt Vindbaar.com dat uw website technisch perfect in elkaar zit. De website wordt gebouwd volgens de webstandaarden. Bij het ontwikkelen van een website wordt dit vaak vergeten, maar dit is wel een belangrijk onderdeel voor de vindbaarheid van uw website.

Vindbaar.com helpt u met de content voor de website. Deze dient afgestemd te worden op de gekozen zoekwoorden.

Vindbaar diensten

Vindbaar.com biedt verschillende diensten aan om uw website beter vindbaar te maken voor zoekmachines.

Vindbaar analyse

Vindbaar analyse

Vindbaar.com helpt u bij het maken van een grondige zoekmachine analyse van uw huidige website.

Vindbaar zoekmachine optimalisatie

Vindbaar optimalisatie

Vindbaar.com optimaliseert uw huidige website voor zoekmachines, of bouwt een geheel nieuwe website.

Vindbaar resultaten

Vindbaar resultaten

Vindbaar.com helpt u bij het meten van het gedrag van uw website in zoekresultaten.

Contact

Contact

Voskotan Webservices
Hoofdstraat 15
7061CG Terborg
Tel: 0315 341555

Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie over ons of onze producten en diensten dan kunt u bellen met 0315 341 555 of mailen naar info@voskotan.com